Opleidingen

Excel is in de eerste plaats een verlengstuk voor je eigen inzicht en denken. Hoe analytischer je denkvermogen, des te krachtiger wordt jouw Excelpotentieel. En door Excel regelmatig te gebruiken ontstaat er een wisselwerking. Je dwingt jezelf om analytischer te gaan denken. Zeg maar, de problemen in stukjes hakken en ze stapsgewijze oplossen.

Met een aantal technieken en formules kan je in Excel al heel wat realiseren, zonder dat je de ambitie moet nastreven om de Excel-goeroe van het bedrijf te worden. Daarom organiseert PD-Consult opleidingen op maat van de gebruikers. Steeds in kleine homogene groepen. De opleidingen zijn vooral doe-gericht, het is immers de bedoeling om je nieuwe vaardigheden zeer snel te integreren in je dagelijkse praktijk.

Komen de hieronder aangeboden opleidingen niet tegemoet aan je noden? Laat het dan weten. Afhankelijk van de vraag worden specifieke opleidingen op maat georganiseerd.

NIEUW!                                                                                                

 PD-Consult biedt vanaf nu opleidingen aan in samenwerking met Intermotion Software & Training. De opleidingen worden gegeven door Thierry Delgutte en zijn team van ervaren trainers. De opleidingen van Intermotion zijn zeer interactief, waardoor de cursist de technieken meteen in de vingers krijgt.

Opleidingen 2014

"Interactieve Accountancy Dashboards met Excel" > 21 november 2014, Gent 

BIFB: telt mee voor 6 opleidingsuren

"Excel voor de HR Professional" >  26 november 2014, Gent 

"Excel Foundation Course" >  25 juni 2014, Ranst (Antwerpen) (afgelopen)

 

Meer weten?

peter.druyts@pd-consult.be of 0473 36 20 75