Heel wat opdrachtgevers vragen een time sheet om je prestaties bij te houden. Voor velen een tijdrovende bezigheid die meestal post factum (en met de natte vinger?) wordt uitgevoerd. 

Met EasyTimeSheet, de time sheet van PD-Consult is het eenvoudig om live je prestaties op te volgen en meteen aan projecten toe te wijzen. De time sheet van een specifiek project of projectperiode omzetten in bvb een automatisch gemaild pdf-rapport gaat met één klik. Ook het automatisch omzetten naar een factuur gaat erg eenvoudig als de time sheet gekoppeld is aan Factuur&Go. De toepassing werd ontwikkeld in Excel, waardoor EasyTimeSheet perfect op maat van jouw behoeften kan aangepast worden. Zoals bvd de integratie van een grafiek die de verhouding tussen factureerbare en niet factureerbare tijd in beeld brengt.  

EasyTimeSheet:

  • voor jezelf om bij te houden hoe je werktijd wordt verdeeld
  • als prestatiestaat en dus de basis voor facturatie aan je klanten
  • als opdrachtgever om intern of extern de tijdsprestaties van je opdrachtnemers bij te houden

PD-Consult staat voor afwerking op maat en dat geldt dus evenzeer voor de EasyTimeSheet. Elk bedrijf, elke gebruiker stelt specifieke eisen aan een time sheet. Van vormgeving tot functionaliteit en werkbereik, de mogelijkheden zijn quasi onbeperkt.

Interesse? Vraag een demoversie aan via onderstaand formulier

 

Naam *
Naam