Een betrouwbaar netwerk kan een krachtige hefboom zijn voor kleine organisaties met groeiambities. Dat geldt even goed voor PD-Consult.

"Het kennen van het speelveld is niet voldoende om het succesvol te kunnen bespelen, daarom heb je ook spelers nodig."

Bij PD-Consult ligt de focus op BI en de ontwikkeling van performante Excel sheets en Excel-gebaseerde administratieve toepassingen. Maar we zijn ons erg goed bewust van de aanvullende en versterkende mogelijkheden die andere toepassingen in het IT-speelveld bieden. Daarom doen we vaak beroep op professionals in de vakgebieden die nauw aanleunen bij onze eigen expertise. Hierdoor kunnen we ons aanbod uitbreiden en de klanten een geïntegreerde oplossing aanbieden.

  

 
 
 
 

BEST BURO

Het partnerschap met Elke Stultjens van BestBuro steunt op complementariteit. Wanneer ik een Excel opleiding moet organiseren, doe ik meestal beroep op BestBuro. Elke Stultjens organiseert regelmatig open opleidingen voor de verschillende onderdelen van MS Office, maar ook voor maatwerk kan je bij haar en haar ervaren team trainers terecht. De opleidingen zijn pragmatisch uitgewerkt, waardoor je je nieuwe kennis meteen in de praktijk kan brengen.

 

Intermotion

De kiem voor het partnerschap met Thierry Delgutte van Intermotion ontstond toen ik bij hem verschillende opleidingen Visual Basic volgde. Zijn lesmethodiek en cursusniveau scheren hoge toppen. Daarom dat ik voor (groeps-)opleidingen Visual Basic steeds met hem in zee ga.