Contactformulier Factuur&Go

Naam *
Naam

Uw uitgaande facturen zijn de noodzakelijke schakel tussen het leveren van prestaties en er voor betaald worden. Een administratieve bezigheid die evenwel gemakkelijk geautomatiseerd kan worden. Mijn ervaring leert me dat ondernemers voor de opmaak van hun facturen vaak nuttige tijd opofferen aan het produceren van informatie die eigenlijk al beschikbaar is. Bovendien zal het idee dat u in één beweging uw facturen kan afdrukken, verzenden en opslaan u wellicht aanspreken. De tijd die vrij komt zou u bijvoorbeeld kunnen investeren in innovatie, in de verdere uitbouw van uw onderneming, of … in vrije tijd.

Herkenbaar? Laat het me weten.  

Factuur&Go werd ontwikkeld op maat van de KMO. Geen investering in bijkomende (dure) software want de applicatie werd gebouwd in Excel.  Factuur&Go werd bovendien in samenwerking met uw collega-ondernemers ontworpen met zeer veel aandacht voor intuïtief gebruiksgemak.

 

Een greep uit de beschikbare functionaliteiten van Factuur&Go:

  • Afdrukken, opslaan en verzenden in één klik
  • Geautomatiseerde opvolging betalingstermijn
  • Eenvoudig aanmaken en verzenden van rappel bij laattijdige betaling
  • Koppeling met bankexport door gebruik te maken van de gestructureerde mededeling: betalingen worden automatisch geboekt, dus geen eindeloos opzoekwerk in de bankafschriften
  • Geautomatiseerde aanmaak artikelnummers of projectnummers
  • Integratie leveringsbon of prestatiestaten: dit wil zeggen dat de offerte, bestelbon/leverbon of prestatiestaat automatisch omgezet wordt naar een factuur, wat u opnieuw tijd bespaart

Ondernemers kennen als geen ander de waarde van tijd, met Factuur&Go investeert u in tijd, in uw eigen tijd.  

Factuur&Go bestaat in verschillende versies, helemaal aangepast aan de behoefte van uw onderneming. De basisversie is bijvoorbeeld al uitermate geschikt voor de zelfstandig consultant. Maakt u uw facturen nog in een tekstverwerker? Of moet u steeds het vorige factuur leegmaken om een nieuw te kunnen schrijven? In dat geval is Factuur&Go alvast een eerste stap naar optimalisatie van uw administratieve flow.

 

Interesse in een vrijblijvende demo? Dan maak ik graag met u een afspraak om samen te bekijken of Factuur&Go ook voor uw onderneming een meerwaarde kan bieden. Als uw tijd beperkt is, behoort een online demo ook tot de mogelijkheden.